Barion Pixel
Kosaram

Híreink - Vinyl RSS

Fülöp Alexandra 0 356
Mystery Gang: Wild 50’s Nights [Part 1-2] (10” vinyl) Különleges kiadvánnyal lepi meg rajongóit a Mystery Gang. Az ötvenes évek vad, rockabilly világát idéző minialbum végre az azt megillető formátumb..
Fülöp Alexandra 0 347
A Bonanza Banzai 1989-ben alakult elektronikus szinti-pop zenét játszó együttes. Hangzásvilágukat a Depeche Mode együtteshez hasonlították. Első sikerükkel, az ´Induljon a Banzai´ című dallal azonnal ..
Fülöp Alexandra 0 2812
Korda György és Balázs Klári a hazai zenetörténelem ikonikus házaspárja, generációkon átívelő rajongótáborral rendelkeznek, a mai napig korukat meghazudtoló módon aktívak a zenei életben. Korda György..
Fülöp Alexandra 0 1295
Adott egy album, ami zeneileg még a P.Mobil-életműből is kiemelkedik, pedig nagyon erős a mezőny. Megjelenésekor azonban Schuster Lóránt - megromlott egészségi állapota miatt - nem tudta kellő odafigy..
Bene Attila 0 695
A közel két évtizede működő budapesti vintage punk rock and roll banda elkészítette új lemezét. A The Silver Shine az ötvenes éveket idéző garage rock and roll és pörgős rockabilly irányzatok jeles ké..
Fülöp Alexandra 0 2040
A kiadvány remaszterizált változata a megjelenés napjától elérhető lesz a digitális felületeken a Universal Music jóvoltából!Az Omega hosszas kihagyás után 2004-ben új koncertturnéra indult, melynek e..
Fülöp Alexandra 0 1019
A számtalan közönségkedvencet, köztük a rendkívül népszerűnek számító Nélküled című dalt is tartalmazó album a jubileum alkalmából speciális vinyl mastert kapott, melynek hatására teljesen új lüktetés..
Fülöp Alexandra 0 467
Kőváry Péter hosszú évek óta ismert és elismert szereplője volt a magyar könnyűzenei színtérnek. Zenei pályafutását a Rag Doll zenekarban kezdte testvérével, a szintén gitáros Kőváry Zoltánnal. A legt..
Bene Attila 0 3421
Végre hanglemezen is megjelenik a Pokolgép Metálbombája!Örömmel jelentjük be, hogy a hanglemez 2022 április 25-én jelenik meg!Aki viszont hamarabb szeretne hozzájutni Metálbombához, 2022 április 23-án..
Bene Attila 1 14175
A legendás Omega szállította le 2020. legnagyobb példányszámban eladott albumát, a Testamentumot. A zenekar 17. stúdiólemeze, ami egyfajta összegzése az előző évtizedek munkásságának, már átlépte a ..
Fülöp Alexandra 0 1480
Különleges csemegével kedveskedik rajongóinak a P.Mobil ezzel az albummal, amely egyszerre visszatekintés és tisztelgés. Az És? CD-n már meghódította a rajongókat, de most elérkezett az idő, hogy hang..
Bene Attila 0 852
Végre megjelent korlátozott példányszámban a Fonogram díjas Asphalt Horsemen 'Halld, amit mondok!' című albuma hanglemezen is! A lemez külön érdekessége, hogy 180 grammos, piros korongot takar a tok. ..
Tételek: 1 - 12 / 19 (2 oldal)