Barion Pixel
Kosaram

Híreink - CD RSS

Fülöp Alexandra 0 137
Práder Vilmos, a Máté Péter-díjas Ismerős Arcok zenekar szólógitárosa és fia, Práder Bence közös lemeze megérkezett! A furcsa, idegen megjelenésű név a két Práder közös projektjét takarja, kicsit megc..
Fülöp Alexandra 0 4929
A Felvidéken, Ipolyságon születtem, majd hároméves koromtól Paláston nevelkedtem. A palásti csata történetét már nagyon fiatalon megismertem. A falumban 2002 óta minden évben főhajtás és..
Fülöp Alexandra 1 2163
Negyven évvel ezelőtt jelent meg a Hobo Blues Band kultikus kiadványa, a Vadászat. A kerek évforduló és Földes László Hobo jubileumi koncertje apropóján az albumot az eredeti mesterszalagok felhasznál..
Fülöp Alexandra 0 1295
Adott egy album, ami zeneileg még a P.Mobil-életműből is kiemelkedik, pedig nagyon erős a mezőny. Megjelenésekor azonban Schuster Lóránt - megromlott egészségi állapota miatt - nem tudta kellő odafigy..
Bene Attila 0 695
A közel két évtizede működő budapesti vintage punk rock and roll banda elkészítette új lemezét. A The Silver Shine az ötvenes éveket idéző garage rock and roll és pörgős rockabilly irányzatok jeles ké..
Fülöp Alexandra 0 2040
A kiadvány remaszterizált változata a megjelenés napjától elérhető lesz a digitális felületeken a Universal Music jóvoltából!Az Omega hosszas kihagyás után 2004-ben új koncertturnéra indult, melynek e..
Fülöp Alexandra 4 13555
Életműsorozattal tisztelgünk az Omega nagysága előtt! Két ritkaság-gyűjteménnyel kezdjük a sort!Hatvan esztendeje lesz, hogy 1962 szeptemberében, a Várklub színpadán, először lépett fel egy amatőr zen..
Bene Attila 0 1343
Idén lett volna 75 éves Radics Béla. Minden idők egyik legnagyobb magyar gitárosa 1982-ben hunyt el, fájóan csekély hagyatékának fontos része, a Sakk-Matt együttes 1968-69-es felvételei most felújítva..
Bene Attila 0 599
Hamarosan napvilágot lát a kisvárdai Radar zenekar ötödik stúdiólemeze, amelyről napokon belül videoklip formájában bemutatkozik az első dal. A GrundRecords gondozásában lát napvilágot július 22-én a ..
Bene Attila 0 976
A járvány miatt elmaradt a dalszerző-énekes 75. születésnapjának megünneplése, most egy kislemezzel pótolták.A meglepetések sorozata ezzel nem ért véget a Művész számára, hisz átvehette legutóbbi albu..
Bene Attila 0 628
"A most megjelenő Kincses Gallandárium című dupla CD-m részben antológia. Tartalmazza az összes ismert és jó dalomat. A négy ikonikust: Kötöde, Bélát itt ne keressék, Brékó, brékó! és Elektromos gyalo..
Benkő Zoltán 0 773
Újramaszterelt verzióban végre megjelent CD-n és vinylen a Mask zenekar 1995-ben kiadott második albuma!      A Mask 1991 végén, az F.O.System és a Block romjain alakult underground zenekar, mely 199..
Tételek: 1 - 12 / 13 (2 oldal)