Barion Pixel
Kosaram

Híreink - Kóbor János RSS

Fülöp Alexandra 0 1277
Exkluzív csomagolású, kék színű, dupla hanglemezen is elérhető az Omega 1977-es kisstadionos koncertje.Az Omega legendás koncertfelvétele teljes hosszában 2023 nyarán jelent meg először dupla CD-n hat..
Fülöp Alexandra 1 1454
November 3-án jelent meg országos terjesztésben Majnik László az Omega történetét felgöngyölítő kötete......mely immár második, bővített és jelentősen átdolgozott kiadását éri meg. A szerző Barázdák k..
Fülöp Alexandra 0 2040
A kiadvány remaszterizált változata a megjelenés napjától elérhető lesz a digitális felületeken a Universal Music jóvoltából!Az Omega hosszas kihagyás után 2004-ben új koncertturnéra indult, melynek e..
Fülöp Alexandra 0 1853
Az Omega nyugat-európai karrierje az 1981-ben, a WEA által kiadott Working című albummal véget ért. Szerződésük a WEA-val lejárt, az Omega visszahelyezte székhelyét Magyarországra. Nagy erőkkel működö..
Fülöp Alexandra 4 13555
Életműsorozattal tisztelgünk az Omega nagysága előtt! Két ritkaság-gyűjteménnyel kezdjük a sort!Hatvan esztendeje lesz, hogy 1962 szeptemberében, a Várklub színpadán, először lépett fel egy amatőr zen..
Bene Attila 0 610
Két hete robbant a hír: 14 év után végre megérkezett az Omega új sorlemeze! A Testamentum túlzás nélkül kirobbanó siker, ami már megjelenésének hétvégéjén elérte a platina státuszt, és az érdeklődés t..
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)