Menü
Kosaram

Különleges ajánlatok

Gyártó: GrundRecords
Az És látom Őt… dalai Kosztolányi Dezső A szegény kisgyermek panaszai című kötetéből válogatott versek megzenésítései. Az alapvetően akusztikus gitárra és énekhangra írott dalok színes, változatos hangszerelésben jelennek meg: a teljes rockzenekart használó Ó, a haláltól, a szvingesen megszólaló Ódo..
990 Ft 1 850 Ft
Nettó ár:990 Ft
Máthé József "Fiery" - A Jankai (Könyv) Máthé József "Fiery" - A Jankai (Könyv)
Új -25 %
Gyártó: Szerzői kiadás
A  ’80-as évek elején Jankai Béla, a Prognózis együttesben tűnt fel, mint billentyűs és zeneszerző. Tehetségére a szakma hamar felfigyelt, így olyan zenészekkel, zenekarokkal játszhatott együtt hosszú éveken keresztül, mint az Zámbó Jimmy, Vikidál Gyula, Varga Miklós, az Omega, vagy éppen a Din..
2 990 Ft 3 990 Ft
Nettó ár:2 990 Ft
Mátyás Attila - lélegzet (CD) Mátyás Attila - lélegzet (CD)
Népszerű -19 %
Gyártó: GrundRecords
Mátyás Attila, a Sex Action, az F.O.System és az egykori Agnus Dei énekes-gitáros zeneszerzője idén új lemezzel lepi meg hűséges rajongótáborát és a rockzenét szerető hallgatókat. Az album érdekessége, hogy akusztikus dalokat tartalmaz, emiatt új hangulatokkal gazdagítja a hallgatót a már jól ismert..
1 490 Ft 1 850 Ft
Nettó ár:1 490 Ft
P.Mobil - Csoda történt (CD) P.Mobil - Csoda történt (CD)
Népszerű -32 %
Gyártó: GrundRecords
Az eltelt időben elképesztő mennyiségű archív kiadvány hagyta el a zenekar műhelyét, de új anyag csak most született.Egyetlen dal azonban ismerős lehet a figyelmes rajongónak, hiszen a nemrég megjelent Baranyi évek antológia harmadik lemezén helyet kapott a Ne féljetek, nem megyünk haza című daluk k..
1 490 Ft 2 200 Ft
Nettó ár:1 490 Ft
Radar - Kétszer élni (CD) Radar - Kétszer élni (CD)
Népszerű -12 %
Gyártó: GrundRecords
A banda kihasználta az elmúlt év adta lelassult kereteket és letette az asztalra eddigi legjobb albumát, 11 vadonat új dallal!Céljuk egy előremutató, mégis hagyománytisztelő hard rock, rock/heavy metal album elkészítése volt, gyilkos riffekkel és gitárszólamokkal, aktuális mondanivalóval. A szövegek..
1 890 Ft 2 150 Ft
Nettó ár:1 890 Ft
Gyártó: MTVA
A dupla CD és DVD-ből álló exkluzív hanghordozón újra átélhetjük Magdi nagysikerű, Művészetek Palotájában adott év végi koncertjét. A DVD tartalma megegyezik a két CD-n levő anyaggal.Dallista:CD1.  1. Nevetni magadon  2. Gabriel  3. Csak a bolond remél  4. Fogd be és táncolj ..
3 990 Ft 4 950 Ft
Nettó ár:3 990 Ft
Gyártó: GrundRecords
A különböző stílusok ötvözése egy egészen különleges albumot eredményezett, ahol a keményebb; rockosabb hangzásvilág mellett lírai szövegű és dallamú számokat is felfedezhetünk.A dalok rögzítésének helye is kuriózumnak számít, hiszen a Phoenix Stúdióban a komoly- és könnyűzenei élet színe-java megfo..
990 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:990 Ft
Gyártó: GrundRecords
A Sexnuggets zenekar 2013-ban alakult. A fiúk alapvetően rockzenét játszik, de ebbe - a tagok eltérő zenei érdeklődésének köszönhetően - ösztönösen belecsempésznek olyan műfajokat, mint a hard rock, funk vagy a hip-hop. Ezen stílusok sajátos egyvelegéből olyan dalok születtek, melyek remélhetőleg eg..
990 Ft 1 890 Ft
Nettó ár:990 Ft
Gyártó: GrundRecords
.A C.A.F.B. zenekar arcaként 1990 és 1999 között olyan dalok szerzőjeként vált ismertté, mint az MTV által is játszott Engedj be. Az 1999 óta az Egyesült Államokban élő zenész első ízben jelentet meg – részben – magyar nyelvű anyagot Sledgeback nevű amerikai együttesével. A Sledgeback több sikeres t..
990 Ft 1 850 Ft
Nettó ár:990 Ft
Gyártó: GrundRecords
Szórakoztató zenés műfajtalankodás Süle Zsolt zenei kompozícióival és elsősorban,  a Hollywoodoo zenekarból és a mozivászonról ismert Trócsányi Gergő szövegeivel, verseivel, valamint Debreczeny Zoltán festőművész külön ehhez a produkcióhoz készített színpadi és borító képeivel. A CD a Veszprémi..
990 Ft 1 690 Ft
Nettó ár:990 Ft
Gyártó: GrundRecords
A Hollywoodoo zenekarból és a Taxidermia c. filmből jól ismert Trócsányi Gergely verseit és dalszövegeit felhasználva Süle Zsolt zeneszerző, énekes komponált és hangszerelt dalokat. A 13 szerzeményt tartalmazó lemez a szerzők szerint gazdagabb hangszereléssel, több közreműködővel és kicsit több idő ..
990 Ft 2 350 Ft
Nettó ár:990 Ft
Gyártó: GrundRecords
Több saját szervezésű koncertjük is volt, de mivel Érden ők voltak az egyetlen metal banda, ezért a városba látogató zenekarok előtt szinte mindig a Xenon melegítette be a közönséget. A zenekar 1990-ig működött, majd 25 év szünet után  az eredeti tagok elhatározták, hogy a régi számaikat stúdió..
990 Ft 1 990 Ft
Nettó ár:990 Ft
Tételek: 1 - 12 / 14 (2 oldal)