Barion Pixel
Kosaram

Híreink - Ismerős Arcok RSS

Fülöp Alexandra 0 138
Práder Vilmos, a Máté Péter-díjas Ismerős Arcok zenekar szólógitárosa és fia, Práder Bence közös lemeze megérkezett! A furcsa, idegen megjelenésű név a két Práder közös projektjét takarja, kicsit megc..
Fülöp Alexandra 0 1019
A számtalan közönségkedvencet, köztük a rendkívül népszerűnek számító Nélküled című dalt is tartalmazó album a jubileum alkalmából speciális vinyl mastert kapott, melynek hatására teljesen új lüktetés..
Fülöp Alexandra 0 1371
Újra stúdiólemeznek örülhetnek az Ismerős Arcok rajongói!Csaknem 5 évvel az előző stúdiólemez megjelenése után elkészítette új albumát hazánk egyik legnépszerűbb rockzenekara, az Ismerős Arcok. Az elő..
Bene Attila 0 770
Galambos Nándor, a Máté Péter-díjas Ismerős Arcok zenekar basszusgitárosa és Peck László, az Emerton-díjas Madarak énekes-gitárosának második közös lemeze is megérkezett!A Kettő a Régiségek egyenes fo..
Bene Attila 0 668
Ahogy Ti Zenéltek… – Nagy Ferót ünnepli a zenei szakma krémje 75. születésnapja alkalmából! Ebből az alkalomból a H-Music Hungary megjelenteti gyermekkorunk legszebb dalait. A dupla válogatásalb..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)