Az új album Magyarország területén a MOL kizárólagos terjesztésében kapható a kijelölt töltőállomásokon 990 Forintos áron!

Az 58 éves zenekar elkészítette a 17. stúdiólemezét, ami egyfajta összegzése az előző évtizedek munkásságának. Az Omega mindig is fontosnak tartotta a fejlődést, az építkezést, így a Testamentum is túlzás nélkül tekinthető a következő lépcsőfoknak. Ezt megelőzték a zenekar komolyzenei átiratai, melyek hatásai keverednek az együttesre jellemző progresszív és space rock hangulatokkal, megbolondítva egy olyan zenei világgal, mint Hans Zimmer teátrális filmzenéi, vagy éppen a Rammstein zakatolása. Ezek egyvelege a Testamentum, ami Kóbor János zenekarvezető énekes szerint „egyfajta totális rock, talán a Dream Theater populárisabb anyagaira emlékeztet”.

A 18 tételes anyagon helyet kapott a vadonatúj szerzemények mellett néhány újraértelmezés is, amiket hallgatva minden Omega rajongó elégedetten dőlhet majd hátra!


Dallista:

 1.  A Sötétség kapuja (Nyitány)
 2.  A Föld árnyékos oldalán
 3.  A lángoló huszadik század
 4.  Varázslatos, fehér kő
 5.  Mennyben az angyal
 6.  Huszadik századi városlakó
 7.  Jöjj, Szabadító!
 8.  Álom XXI. század
 9.  A holló
 10.  A démon
 11.  Ideje a pontot kitenni
 12.  Hangyanép (Szörnyű porszemek)
 13.  Gloria et honor Deo
 14.  A Látogató
 15.  Légy hű magadhoz!
 16.  Álomszínház
 17.  Halotti beszéd
 18.  Utolsó ítélet

A kiadvány 2021. november 26-ig kizárólag a MOL kijelölt töltőállomásain szerezhető be 990 Ft-ért.   A kutak listája az alábbi térképen tekinthető meg:

Külföldi szállítást vállalunk! Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
We provide worldwide shipping! Please contact us. Email: info@grundrecords.hu