Hamarosan megjelenik Tunyogi Péter és a Pardon közös lemeze!

A Pardon együttes egy igazi baráti társaság és hobbizenekar volt. Évtizedes barátságukat mi sem jellemzi jobban, mint hogy a tagság nagy része alkotta még a 70-es évek elején azt a Ki mit tud? tehetségkutatót is megjárt Spirál zenekart, amelyben Tunyó a Beton, majd a P.Mobil előtt énekelt. A Pardont ritkán lehetett élőben látni, hiszen csak olyankor tudtak fellépni, amikor gitárosuk, Gáti Zoltán hazalátogatott Dániából. Kihasználták a ritka alkalmakat, hogy zenéljenek egy jót, eljátszották kedvenc nótáikat, amelyeket Tunyó fantasztikusan énekelt. Kisebb klubokban léptek fel, így a nagy nyilvánosság nem is tudhatta, hogy a mindenki által kedvelt énekes milyen szinten adja elő ezeket a nótákat. A kitűnő zenekar kíséretével új minőség született, amely sokáig rejtve maradt. A saját dalok mellett világslágerek is voltak a repertoáron, a rockzene legnagyobb sikerei. Egy bécsi vendégfellépés alkalmával az osztrák közönség is meglepődött, hogy milyen remekül játssza a magyar zenekar a nótákat. Igazi örömzene szólt a színpadról, a koncertek nem a pénzről, a "befutásról" szóltak csupán a zenélés kedvéért, a jó hangulatért játszott a zenekar. Mivel Lippényi Gábor saját stúdióval rendelkezik, elhatározták, hogy felvesznek egy lemeznyi anyagot és milyen jól tették! Sok évvel ezelőtt meg is jelent a lemez, de csak saját örömükre, barátoknak ismerősöknek osztogatták, nem került a nagy nyilvánosság elé.

Végre zenekar elhatározta, hogy újra, immár hivatalos formában megjelentetik az albumot, hogy Tunyó utolsó munkáját a szélesebb rétegek is megismerhessék. A kiadványon utolsó dalként helyet kapott az egykori Pardon magja köré verbuválódott Wasbeton zenekar felvétele, ami az eltávozott színészbarátoknak állít emléket. Ez a lemez igazi rocktörténeti érdekesség és érték, amely méltó emléket állít Tunyogi Péternek.

Az eredetileg magánkiadásban készült album most bővebb tartalommal, feljavított hangminőségben, átdolgozott borítóba csomagolva jelenik meg hamarosan. Az anyag CD-n és az online felületeken lesz elérhető.
A teljes album meghallgatható lesz a megjelenés napjától YouTube csatornánkon.

Dallista:
  1. I Feel Good
 2. Ha szól a dal
 3. Born To Be Wild
 4. Bocsásd meg
 5. Mustang Sally
 6. River Deep Mountain High
 7. Boldog születésnapot
 8. Radar Love
 9. Volt egy lány
10. Oh, Darling
 11. A zöld, a bíbor és a fekete
12. Fireball
13. Good Golly Miss Molly
14. Black Night
15. Utolsó Rock and Roll
16. Wasbeton: Utolsó whisky