Május 20-án jelenik meg Felkai Miklós negyedik gitáralbuma, mely elérhető lesz CD-n és az összes online felületen.
Az új anyaggal kapcsolatban így vélekedik Miki:
A kezdet:
Nyolc évig jártam a debreceni Péterfia utcai zenei általános iskolába. Heti öt énekóra, két zongoraóra és két kóruspróba. Ez adta az alapot a zenei pályámhoz. 13-14 éves koromban már kezdett érdekelni a szárnyait bontogató BEAT zene. 14 évesen kaptam egy „dobozgitárt” és ettől kezdve elkezdtem gyakorolni a saját fejem után menve. 15 évesen szerencsésen hozzájutottam egy Jolana lapgitárhoz és ekkor elhatároztam, én BEAT gitáros leszek, azok között is szólógitáros! Mivel akkor nem volt „beat gitártanár” sem YouTube, de még internet sem, ezért keresnem kellett, hol tudnék jó BEAT zenét hallgatni… Ez bizony a Szabad Európa Rádió volt, amit csak titokban lehetett hallgatni. Itt találtam magamnak kiemelkedő zenekarokat és gitártanárokat.
A teljesség igény nélkül: Shadows, Ventures, Beatles, Rolling Stones, Cream, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Santana és sokan mások. Ők hatottak rám a legjobban és tőlük sok hasznos dolgot tanultam, hallás után.

Mióta „házi stúdiózással” foglalkozom, megváltozott a metódusom. Minden kényelmesebbé, precízebbé és részletesebbé vált. Régebben bevonultam egy idegen stúdióba és ott 6-8 óra alatt meg kellett csinálnom a dal felvételét. Ez nem volt komfortos és nem volt lehetőség kísérletezésre. Az is igaz, hogy komoly felkészüléssel kellett dolgoznom, ami azt jelentette, szinte kész anyaggal kellett a felvételt elkészíteni. A házi stúdiózás lehetőséget biztosít a zenei szerkesztések, akár napi módosítására vagy a keverések újragondolására.  Viszont meg kellett tanulnom a stúdió kezelését, és a szabványnak megfelelő felvételek elkészítését. Ez egy új kihívás volt számomra, de sikerült korrekt szinten megoldanom. Tehát én vagyok a zeneszerző, a hangszeres feljátszó zenész, a hangszerelő, keverő és zenei rendező. Ez komoly kihívás, de nagyon élvezetes számomra. Ez már a XXI. század!

A dalok másként születnek, mint 30 évvel ezelőtt és ez részben a fent leírtaknak is köszönhető. Ez a negyedik lemez kicsit más, mint az előzőek, de ezt természetesnek tartom. Modernebb hangzás, zene és hangszerelés. Szóval ez a körülmény ideális számomra a zenei gondolatok megvalósítására.

Zenebaráti üdvözlettel,
Felkai Miklós